Resultaat 1–32 van de 252 resultaten wordt getoond


Jongens behang

Behang op de jongenskamer kan zeer verschillend zijn. Toch zie je een aantal soorten jongens behang dat je steeds weer terugziet. Aan keuze geen gebrek in elk geval. Hoe het jongens behang er daadwerkelijk uit gaat zien hangt ook af of je je zoon mee laat beslissen of dat je als ouder zelf een jongens behang uitzoekt. Vaak grote en kleine sterren en kleurrijke strepen Wat je veel terug ziet komen in jongens behang zijn grotere en kleinere sterren bijvoorbeeld, net als kleurrijke strepen. Je ziet zwart-wit vaak terugkomen, je ziet opvallende kleuren en juist opvallend rustige kleuren die de nachtrust moeten bevorderen. Veel voorkomende thema’s op de jongenskamer zijn onder meer muren, graffiti, steden en transport in de vorm van auto’s, vliegtuigen, motoren en boten.

Jongens behang met een educatief karakter

Trend wat betreft jongens behang is behang met een educatief karakter, bijvoorbeeld in de vorm van een wereldkaart of de ruimte. Je verwacht niet dat je zoon gaat leren wat hij op het behang ziet, ongemerkt gebeurt dat echter wel. Zo zullen de hoofdsteden en landen in het geheugen gegrift worden. Dat geldt ook als je kiest voor ruimte behang. Je zoon zal voortaan precies weten wat de grote beer is en je moet niet raar opkijken dat je zoon op- een dag zal zeggen dat hij astronaut wil worden.

Van geweldig mooi tot kinderachtig

Natuurlijk spelen ook bepaalde thema’s een hoofdrol op de jongenskamer. De onderwaterwereld bijvoorbeeld, blijkt nog steeds een perfect jongens behang te zijn, net als dat Spiderman of Heroes behang dat ook is. En wat dacht je van Bliksem McQueen van Cars. Besef wel dat je zoon dit type behang niet heel lang mooi gaat vinden. Op een bepaald moment zijn ze het ontgroeit en zullen ze het kinderachtig noemen. Wel iets om rekening mee te houden. Je dient bij het uitzoeken van jongens behang niet alleen rekening te houden met het uiterlijk. Maak het dus letterlijk nooit te bont want dan weet je zeker dat je zoon moeite heeft om in slaap te vallen. Wat dat betreft is het wat donkere ruimte behang echt ideaal.