Resultaat 1–32 van de 88 resultaten wordt getoond


Meisjes behang

Wat nou perfect meisjes behang is, is sterk afhankelijk van de leeftijd van je dochter. Toch zie je bepaalde soorten behang steeds weer terug op meisjeskamers. Vergeet zeker niet om je dochter zelf ook te raadplegen, anders heb je wel een probleem. Meisjes weten precies wat ze willen immers.

Meisjes behang kan stoer, lief en ook gezellig zijn

Er is een geschikt behang voor elke meisjeskamer. Wat je veel terugziet in meisjes behang zijn kleuren en dan met name de pastel tinten. Het behang kan stoer, lief en gezellig zijn maar kan ook gewoon een heel rustig thema hebben. Behang motiefjes met sterren en hartjes passen in elke meisjeskamer, zoals bloemetjes, strepen, stippen, ruiten of een rustig breiwerk ook niet misstaan.

Meisjes blijven elfjes en prinsesjes leuk vinden

Je kunt ook kiezen voor typische thema meisjes behang voor op de meisjeskamer met bijvoorbeeld elfjes, prinsessen, steden, bossen, uiltjes en vogels en vlinders. Een veel voorkomend thema is wel jungle, al kan dit nogal druk zijn. Want behalve hoe het behang er uit ziet is het ook belangrijk dat je dochter wel in slaap valt. Te druk behang of behang met felle kleuren willen dat nog wel eens voorkomen. Wat dat betreft is donkerder ruimte behang met een sterk educatief karakter een aanrader.

Fotobehang van vliesbehang: ijzersterk behang

Er is enorm veel keuze in meisjes behang en uiteraard vind je ook de bekende Disney thema’s populair. Denk alleen maar eens aan Frozen, nog steeds gewild door meisjes. Omdat het behang in de kinderkamer echt tegen een stootje moet kunnen, kun je overwegen met fotobehang te gaan werken op vliesbehang. Dit behang is ijzersterk en kan tegen een stootje. Daarnaast heeft het als voordeel dat het zeer gemakkelijk aan te brengen is. Wat betreft fotobehang heb je de keuze uit ontzettend veel afbeeldingen. Je kunt bijvoorbeeld een aantal wanden meer neutraal houden en besluiten een paar wanden van fotobehang te voorzien. Anders wordt het misschien allemaal net even te druk. En het is de bedoeling dat het behang meewerkt aan een goede nachtrust. Wel zaken om echt rekening mee te houden.