Airtex Naadloos Behang Instructies

Dankzij onze gebruiksvriendelijke stap-voor-stap instructies wordt het monteren van uw Airtex naadloos behang een fluitje van een cent. Zelfs als behangen nieuw voor u is, gaat u met deze gids vol vertrouwen aan de slag. Heeft u toch hulp nodig? Ons klantenservice team staat altijd voor u klaar.

Voordat je begint, zorg ervoor dat je het volgende bij de hand hebt:

Stap 1

Bereid het behang voor door het zo op te rollen dat de print aan de buitenkant zit. Hierdoor kunt u de print later gemakkelijk van rechts naar links uitrollen op de wand.

Stap 2

Breng een royale laag Behanglijm Medium aan op de wand. Gebruik hiervoor een kortharige vachtroller en/of blokkwast.

Stap 3

Positioneer de rechterbovenhoek van het behang tegen de wand en rol de print rustig af naar links. Oefen druk uit aan de bovenzijde. Zodra de print goed is geplaatst, kunt u deze met een spatel aanduwen. Werk van boven en het midden naar buiten toe.

Stap 4

Verwijder overtollig materiaal door de randen weg te snijden met uw schaar of snijgereedschap. Duw de randen nogmaals goed aan met de spatel voor een strak resultaat.

Stap 5

Verwijder eventuele lijmresten op de print met schoon water en droog het oppervlak na. Nu is uw prachtige Airtex naaldvilt behang perfect aangebracht en kunt u genieten van uw vernieuwde interieur!