MultitexPro: isoleert, egaliseert en dempt geluid

Met Multitex Pro profiteert u van een behang dat isoleert, egaliseert en geluid dempt. Deze unieke combinatie van voordelen maakt Multitex Pro een slimme keuze voor elk stijlvol en rustig interieur.

Bekijk voordelen

Alles wat u moet weten in één minuut

Bekijk onze snelle, informatieve video en ontdek in slechts één minuut alle fantastische eigenschappen en voordelen van MultitexPro.

MultiTexPro egaliseert iedere ondergrond voor een strak, naadloos resultaat

MultitexPro biedt de ultieme oplossing voor het egaliseren van iedere ondergrond. Met dit innovatieve behang creëer je moeiteloos een strak en naadloos resultaat, waardoor elke ruimte er perfect uitziet en aanvoelt.

Gips en boorgaten

Sierpleister

Beton

Scheuren

Cellen beton

Spackstructuur

Gehorige, tochtige ruimtes en oneffen muren zijn verleden tijd

Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken van MultiTexPro een innovatie waarmee jij iedere uitdaging in jouw ruimte trotseert.

Verken meer van TrendingWall

Ontdek TrendingWall’s instructiepagina’s en materialen voor een moeiteloze begeleiding en hoogwaardige materialen voor uw ruimte.

Behang instructies MultitexPro

Lees meer

Airtex Naadloos Behang

Lees meer

Efurt Variovlies Behang

Lees meer

Verrijk uw interieur met onze schitterende behangthema’s

Laat uw interieur stralen met onze prachtige behangthema’s. Ontdek een scala aan tijdloze klassiekers en trendy designs voor de ideale stijlvolle ambiance.

Behangthema's