Je monteert MultiTexPro behang in 5 stappen.

Volg onze eenvoudige stap-voor-stap instructies om uw MultiTexPro behang gemakkelijk zelf aan te brengen. Zelfs als u nieuw bent in het behangen, kunt u met deze gids vol vertrouwen te werk gaan. Mocht u hulp nodig hebben, dan staat ons klantenservice team altijd klaar om u te ondersteunen.

Voordat je begint, zorg ervoor dat je het volgende bij de hand hebt:

Stap 1

Plak de vloer en wanden af met afplaktape om lijmresten te voorkomen. Werk oneffenheden groter dan 4 mm weg en maak de wand stofvrij. Ga je behangen op een zuigende ondergrond? Dan is een voorbehandeling wenselijk.

Stap 2

Voorzie de wand van een royale laag behanglijm. Ideaal is om dit voor maximaal één of twee meter te doen, anders droogt de lijm uit. Gebruik een kortharige synthetische verfroller en voor de randen een kwast of kleine verfroller.

Stap 3

Rol het behang vanaf de koker uit. Voer deze stap met twee personen uit, dat werkt fijner. Positioneer de bovenkant strak tegen het plafond en strijk het behang dan vlak met een spatel of rakel. Werk hierbij van boven en het midden naar buiten toe.

Stap 4

Snijd de randen en ander overtollig materiaal weg met de MultiTexPro snijtool. Werk altijd van boven naar beneden in een hoek van 45 graden. Gebruik voor iedere zijde een nieuw mes in de snijtool.

Stap 5

Tijd voor de finishing touch! Plaats de stopcontacten en/of lichtschakelaars op de wand. En genieten maar!