Home » Marmer behang

Marmer behang

Op zoek naar een manier om een vleugje luxe toe te voegen aan uw inrichting? Kijk dan eens naar ons mar behang! Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van marmer, en ze zijn perfect om een vleugje elegantie in elke kamer te brengen. Voeg een vleugje luxe toe aan uw ruimte met het marmer behang van TrendingWall!

Resultaat 1–32 van de 74 resultaten wordt getoond


Marmer behang

Als u helemaal weg bent van marmer, dan kunt u overwegen om echt marmer in uw huis te halen. U kunt echter beter kiezen voor marmer behang. Daarmee lijkt het alsof u echt marmer in uw woning hebt gehaald, maar bent u veel goedkoper uit. Marmer behang biedt u vooral een zeer luxe uitstraling. En dat als u wilt in elke gewenste ruimte.

Even sierlijk als weelderig

Marmer behang is even sierlijk als weelderig. Marmer behang doet sterk denken aan historische en prachtige gebouwen en maakt van uw eigen woning meteen ook een krachtig gebouw met uitstraling. Nu alleen nog iets passends op de vloer, want de wanden hebt u met marmer behang al prima in orde. In heel veel gevallen is marmer behang fotobehang met daarop typische marmeren onderdelen. Het kan ook gaan om muurschilderingen, om zwart-witte patronen.

Niet van echt te onderscheiden, uniek én altijd bijzonder

De afdrukken op fotobehang zijn van uitstekende kwaliteit. Niet van echt te onderscheiden en altijd uniek en bijzonder. Gasten zullen twee keer moeten kijken voor ze zien dat sprake is van behang, zo sterk is de gelijkenis met echt marmer. Houd er wel rekening mee dat een wand die met marmer behang bekleed is, meteen de blikvanger is en dat ook blijft binnen uw interieur. Probeer daar rekening mee te houden bij de inrichting van de rest van uw interieur, marmer behang staat voor kleurschakeringen en vaak zeer subtiele glanseffecten.

In een chique, landelijk en modern interieur

Marmer behang past eigenlijk altijd maar zeker in een interieur dat chique is en dat staat voor landelijk wonen. Ook past het naadloos in een moderne inrichting. Ach, waar past marmer behang eigenlijk niet. Ook dit behang is behang waar u naar blijft kijken en dat u steeds weer weet te verrassen. Wel eens aan zwart marmer gedacht? Ook dat is beslist de moeite waard. Behalve op fotobehang kunt u ook kiezen voor marmer behang in de vorm van vliesbehang. Dit type behang is zeer sterk en scheurt amper. Ook is het eenvoudig aan te brengen op de wanden. En zo zijn de mogelijkheden om ook voor marmer behang te kiezen eigenlijk eindeloos. Eindeloos mooi vooral.