Instructies voor Erfurt Variovlies Behang

Neem even de tijd om deze handleiding door te lezen voordat u begint met behangen om ervoor te zorgen dat u het gehele proces begrijpt. Als u enige stap niet zeker bent, neem dan contact op met ons klantenserviceteam, dat graag bereid is om te helpen.

Voordat je begint, zorg ervoor dat je het volgende bij de hand hebt:

Stap 1 – Voorbereidingen

Verwijder wandcontactdozen en lichtschakelaars, en zorg ervoor dat je de stroom hebt uitgeschakeld. Bereid je muren voor door oud behang volledig te verwijderen en zorg ervoor dat de muren schoon en glad zijn.

Stap 2 – Inlijmen

Plak ramen en deurkozijnen af om later opruimwerk te besparen. Breng de lijm gelijkmatig aan op de muur met een kortharige roller. We raden Perfax Metyl Direct Klaar aan voor het beste resultaat.

Stap 3 – Eerste baan aanbrengen

Breng nu de eerste baan van het droge vliesbehang bovenaan de muur aan. Laat aan de bovenkant een paar centimeter overlappen.

Stap 4 – Volgende banen aanbrengen

De volgende banen moeten stotend worden aangebracht, dat betekent dat ze elkaar net raken maar niet overlappen. Laat de banen ook bij het plafond overlappen. Strijk ze glad met de behangborstel.

Stap 5 – Overlappende randen afknippen

Snijd overtollig behang weg met een cuttermes, gebruik de behangspatel voor ondersteuning. Zorg ervoor dat de stroom is uitgeschakeld voordat je de uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars snijdt.

Het is gelukt! Laat het behang 6-24 uur drogen voordat je begint met overschilderen. Vermijd tocht of te sterke verwarming tijdens het drogen van het behang.

Heb je hulp nodig of zijn er vragen, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam. Ze staan altijd klaar om je te helpen.