Verzend- en leveringsbeleid

De producten van TrendingArt zijn handgemaakt en “on-demand” geproduceerd voor de unieke bestelling van elke klant en zijn geen geïnventariseerde producten.

Zodra uw bestelling is geproduceerd en verzonden, wordt er een e-mailbevestiging verzonden met de trackinginformatie voor uw bestelling, zodat u de voortgang van uw pakket kunt volgen.

Verzending en levering

Standaard levering is gratis. Momenteel hanteren wij levertijden van 3 tot 5 werkdagen. Bij het plaatsen van je bestelling en in je bestelbevestiging zie je de verwachte levertijd. De geschatte levertijden voor elk van onze producten kunnen verschillen, afhankelijk van de tijd van het jaar, omdat vakantieseizoenen of andere omstandigheden invloed kunnen hebben op de tijd die nodig is om bestellingen uit te voeren in onze productiefaciliteiten. Levertijden mogen niet als fatale termijnen worden beschouwd. We kunnen alleen ons best doen om de door u bestelde producten zo spoedig mogelijk te leveren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de genoemde levertijden.

TrendingArt.nl is niet verantwoordelijk voor onbestelbare verzendadressen of zakelijke adressen die bij levering zijn gesloten. Zendingen die worden uitgevoerd door klimaat of extreem weer kunnen de levertijden beïnvloeden.