Graffiti behang

Breng de straatkunst naar binnen met ons graffiti behang. Explosies van kleur en creativiteit voor een gedurfde ruimte. Ideaal voor een eigentijdse, urban sfeer. Laat uw muren spreken met de energie en passie van graffiti!

Toont alle 29 resultaten


Graffiti behang

Of het nou gaat om dieren behang of bloemen behang, behang is en blijft ongekend populair. Dat geldt zeker ook voor de variant die graffiti behang heet. Het is een uniek en creatief behang die u bij voorkeur op een accentmuur aanbrengt. Alle wanden met graffiti behang kan nogal druk zijn namelijk.

Jong en oud is dol op graffiti behang

Behang blijft kaarsrecht overeind ondanks het feit dat er met de jaren steeds meer wandbekleding gekomen is. Mensen proberen van alles maar vallen toch weer terug op behang. Ze weten wat ze er aan hebben en weten dat de kwaliteit met de jaren sterk is toegenomen. Kijken we naar graffiti behang dan gaat het in vrijwel alle gevallen om heel stoer behang. Zowel de jeugd als volwassenen zijn dol op dit type behang. Doorgaans is bij graffiti behang sprake van fotobehang. Op de foto staat dus in feite de graffiti tekening. De foto is echter zo levensecht dat mensen denken dat de graffiti rechtstreeks op de muur is aangebracht. En dat is precies het effect dat u wilde bereiken.

Heel veel behang met graffiti verkrijgbaar

Graffiti behang past u in alle ruimtes toe. U hebt dit behang specifiek voor jeugd en voor volwassenen. In zo goed als alle gevallen is het een kleurrijk en creatief geheel. Het is een ideale manier om de saaie woonkamer een enorme boost te geven. Ook op de slaapkamer brengt u leven door één wand met graffiti behang te bekleden. Aan het aanbod kan het niet liggen, want er is ondertussen ontzettend veel graffiti behang verkrijgbaar.

In genummerde stroken

U brengt graffiti behang aan als klassiek behangpapier en graffiti behang wordt vaak geleverd in verschillende stroken. De stroken vormen samen een geheel en vaak kunt u door nummering zien welke strook u moet gebruiken. Voorkom een druk geheel door één specifieke muur met graffiti te behangen. Dan komt het simpelweg het best tot zijn recht. Over de kwaliteit van het behang hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Die is in de loop der tijd enorm verbeterd. Denk alleen maar eens aan vliesbehang, een scheuroverbruggend behang dat uitstekend bestand is tegen een stootje en ook nog eens gemakkelijk is aan te brengen.