Retro behang

Laat het verleden herleven met ons retro behang. Met patronen en kleuren geïnspireerd op verschillende decennia, brengt onze collectie een unieke vintage vibe in uw interieur. Of u nu kiest voor opvallende geometrische ontwerpen of subtiele pasteltinten, ons retro behang voegt een nostalgische touch toe aan elke ruimte.

Toont alle 13 resultaten


Bekijk vergelijkbare producten in:

Retro behang

Dat wat vroeger zo stijlvol was dat is het eigenlijk nog steeds. Althans als we kijken naar het retro behang dat nog steeds zo gewild is. Het mooie aan dit type behang is dat u aan de gebruikte kleuren ziet uit welke periode het komt. Geel, groen en blauw staat voor de zestiger jaren en werd destijds en nu dus nog steeds gecombineerd met rood en mosterd. In de zeventiger en tachtiger jaren waren kleuren als fuchsia, lime groen en butaan oranje juist hip. Al die kleuren ziet u terug als u kiest voor retro behang.

Kleurig behang boordevol met contrasten

Retro behang is kleurig behang vol met contrasten. Retro behang is eveneens geometrische en abstracte vormen. Het zij de grote bloemen en de felle kleurenprints, zoals ook de pasteltinten steeds terugkomen als u kiest voor retro behang. Retro behang staat voor hippe dessins en een vleugje design. Retro behang is gewoon heel bijzonder, Toen én nu.

Vergeet niet ook de rest van uw interieur aan te passen

Retro behang op fotobehang geeft vaak het mooiste effect. Dan namelijk komen de contrasterende kleuren en dessins er het beste uit. U kiest even gemakkelijk voor een wand gedecoreerd met fineerhout, terwijl u de ander wand gedessineerd is met retro behang. Vergeet vooral ook niet de rest van uw interieur aan te passen. Laat de kans op het kopen van een schommelstoel en kleed op de grond niet voorbij gaan dus. Zo ontstaat namelijk een mooi geheel en dat is wat u wenst. Houd er wel rekening mee dat een wand die is behangen met retro behang meteen alle aandacht voor zich opeist. U haalt wat dat betreft wel écht wat in huis.

Sterk in kwaliteit verbeterd

Soms zou u behang ook best retro kunnen noemen. Er zijn in de loop der jaren talloze nieuwe manieren van muurbekleding ontwikkeld, telkens weer keren mensen toch terug bij het oude vertrouwde behang. Dat behang is overigens wat betreft de kwaliteit niet meer te vergelijken met het belang van vroeger. Fotobehang en vliesbehang bijvoorbeeld is ijzersterk behang. U brengt het bovendien gemakkelijk aan. Reden genoeg dus om ook weer voor behang te kiezen en retro behang serieus te overwegen.