Bloemen behang

Ons assortiment bloemenbehang brengt de pracht van de natuur in uw interieur. Met keuze uit designs variërend van delicate madeliefjes tot levendige zonnebloemen, biedt elk stuk een unieke touch. Of u nu kiest voor subtiele bloemenherhalingen of voor een opvallend bloemen fotobehang, onze collectie transformeert elke ruimte tot een bloeiend paradijs

Resultaat 1–42 van de 62 resultaten wordt getoond

Bestseller
Vanaf: 19.95
Bestseller

Bekijk vergelijkbare producten in:

Bloemen behang

Behang is en blijft onverminderd populair bij mensen die zoeken naar de perfecte wandbekleding. De reden is simpel, want met behang kunt u door het gebruik van prints en motieven een groot effect creëren, meer dan met welke andere wandbekleding dan ook. Dat geldt zeker als u kiest voor bloemen behang. Bloemen behang is allesbehalve oubollig en kan zomaar de blikvanger van uw woonkamer worden en voor een groot deel de sfeer en uitstraling gaan bepalen.

Er verandert veel maar bloemen behang blijft

Er verandert veel in de wereld, behang blijft. Sterker nog; behang ontwikkelt zich nog steeds en de kwaliteit wordt bijvoorbeeld steeds beter. Ook de keuzemogelijkheden die u hebt blijven maar groeien. In de wereld van behang lijkt niets nog onmogelijk. Het mooie is dat er een geschikt behang is voor elke inrichting en elke woonstijl. Binnen het aanbod aan behang is bloemen behang een belangrijk onderdeel. Bloemen behang kan zeer sierlijk zijn, maar net zo goed stoer. De verschillende uitvoeringen hebben allemaal een eigen karakter en u hebt onder meer de keuze uit fotobehang met bloemen, rozen behang, bloemen behang volgens de Engelse stijl en bloemen behang in de vintage en moderne uitvoering.

Modern en binnen Scandinavische inrichting

Binnen het aanbod bloemen behang neemt rozen behang een belangrijke plaats in. Maar ook rozen behang kan weer zeer uiteenlopend van karakter zijn. Zo hebt u meer abstracte stijlen, de meer sierlijke behangen en bloemen behang gecombineerd met struiken en bladeren. In een moderne inrichting misstaat bloemen behang zeker niet. Zeker als u kiest voor kleurrijke bloemen met een zwart contrast. Ondertussen is het bloemen behang ook bekend in een Scandinavische inrichting en een vintage interieur. Bij een vintage uitstraling wordt gewerkt met de zogenaamde verweerde look en met stoere elementen. Als vuistregel die geldt voor bloemen behang kunt u aanhouden dat kleinere bloemen beter staan in een kleinere ruimte en grotere bloemen op bloemen behang beter tot zijn recht komt in de meer grotere ruimte.

Veel te kiezen

Uiteraard hebt u de keuze uit verschillende soorten bloemen behang. Zo is er traditioneel behang verkrijgbaar en zijn ook behangsoorten als papier behang en vliesbehang erg in trek. Vliesbehang is erg sterk en bovendien gemakkelijk aan te brengen. U hebt nogal wat te kiezen dus als u zich heeft laten overtuigen door de charme van bloemen behang.