Home » Industrieel behang

Industrieel behang

Op zoek naar een unieke manier om uw ruimte te decoreren? Waarom niet industrieel behang proberen? Bij TrendingWall bieden we een breed scala aan behang dat perfect is voor elk huis in industriële stijl. Of je nu op zoek bent naar een rustiek baksteen behang of een betonlook behang, wij hebben voor ieder wat wils. Bij ons vind u altijd het perfecte behang voor uw interieur. 

Resultaat 1–32 van de 135 resultaten wordt getoond


Bekijk vergelijkbare producten in:

Industrieel behang

Industrieel behang is een behangstijl met de uitstraling die behalve robuust ook niet afgewerkt genoemd kan worden. Vaak zijn de elementen die u op industrieel behang aantreft terug te vinden in oude lofts en oude fabriekspanden. U ziet op industrieel behang vooral elementen van bakstenen, beton, staal en ruw hout.

Betonlook biedt een zeer stoere uitstraling

Mooie voorbeelden van industrieel behang zijn onder meer steen behang en betonlook behang. Betonlook biedt vaak een stoere uitstraling. Hetzelfde geldt voor baksteen behang en het eveneens beschikbare steen- en steenstrips behang. Binnen een industriële uitstraling past steenbehang meer dan uitstekend. Dat mag best ruw en onbewerkt zijn. Er wordt vaak gekozen voor robuuste stenen met een verweerde look. U kunt echter ook meer dan uitstekend kiezen voor behang met baksteen, met steenmotief of met gewoon beton. De elementen worden zo levensecht weergegeven dat veel mensen daadwerkelijk denken dat er industriële elementen in het pand aanwezig zijn. Niets is echter minder waar. Er is trouwens ook industrieel behang beschikbaar voor kinderkamers.

Een eyecatcher aan de wanden in uw huis

Houd er wel rekening mee dat als u kiest voor industrieel behang u een echte eyecatcher hebt aan de wanden in uw woonkamer. Alle aandacht zal meteen richting de muren gaan en dat is wel iets om even rekening mee te houden. Zo is het niet verstandig om op de wanden waarop u kiest voor industrieel behang teveel decoratie aan te brengen. Dat leidt de aandacht teveel af van de schitterende muur die bekleed is met industrieel behang. U weet bovendien dat als u kiest voor een industrieel behangetje, u verder kiest voor de meer neutrale tinten in de rest van uw interieur.

Wissel industrieel behang af met neutrale wanden

Industrieel behang is erg populair. Het geeft elke ruimte meteen een industriële look en feel en is in ontzettend veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. U hoeft niet alle wanden te bekleden met industrieel behang maar kunt het ook prima afwisselen met neutrale muren. Behang is en blijft toch dé wandbekleding. Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd en bovendien is behang gemakkelijker aan te brengen als ooit tevoren.