Dieren behang

Ontdek de levendigheid van de natuur met ons dierenbehang. Van nieuwsgierige bosdieren tot kleurrijke tropische vogels, onze collectie nodigt uit tot avontuur. Kies voor een speels patroon of een indrukwekkend dieren fotobehang om uw ruimte te transformeren en een vleugje van de wildernis in huis te halen.

Resultaat 1–42 van de 69 resultaten wordt getoond

Bestseller
Bestseller
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95
Vanaf: 19.95

Bekijk vergelijkbare producten in:

Dieren behang

Als u kijkt naar wat nou dé manier is om een muur te laten leven, dan komt u automatisch uit bij dieren behang. Dieren behang is toepasbaar in elke ruimte. Ook in de woonkamer, waar u bijvoorbeeld door het behangen van één muur met dieren behang uw interieur een speels karakter geeft. Bovendien breekt het de verder lichte muren op bijzondere wijze.

Het uitzoeken van dieren behang

Niets is mooier dan het uitzoeken van dieren behang. Het is zo levensecht allemaal, dat u zich echt midden in de natuur waant. Dat effect creëert u zeker als u kiest voor foto dieren behang. Van leeuwen tot een haai die aan komt zwemmen. Van een roofvogel die zich uit de lucht laat vallen tot een zebra, giraffe of panda. Het is alsof de dieren zo uw kamer binnenkomen lopen of vliegen.

U blijft er naar kijken

Behalve voor de bekende Disney thema’s kiezen kinderen ook vaak voor dieren behang. Want er zijn uiteraard ook meer speelse dieren behangen beschikbaar, of behang met fantasiedieren. Wat dat betreft is de keuze ongelooflijk groot. Ook in wachtruimtes van de tandarts en in ziekenhuizen ziet u steeds vaker dieren behang. Het is een behangsoort waar u simpelweg naar blijft kijken en waarin u steeds opnieuw nieuwe elementen ontdekt.

Levensechte dieren

Ook wat betreft dieren behang geldt dat ze er in allerlei uitvoeringen zijn. Wilt u zich echt zelf in de natuur wanen, dan is fotobehang toch een aanrader. Dit behang kan prima op maat worden gemaakt en er is geen enkel behang dat zo scherp is. U zou bijna op de vlucht gaan voor de aankomende olifant of de hongerige gier. Om over de zwemmende haai nog maar te zwijgen. U kiest net zo gemakkelijk voor traditioneel behang, papierbehang terwijl ook vliesbehang steeds meer te zien is. Dat heeft zeker te maken met de kwaliteit van dit type behang dan amper wil scheuren en dat gemakkelijk aan te brengen is. En ook op vliesbehang lijken de dieren levensecht. Dieren behang is net als bloemen behang ongekend populair, zoals behang toch al niets aan kracht ingeboet heeft. Wat er ook ontwikkeld wordt voor aan de wand, vaak vallen mensen toch terug op dat wat een ruimte echt levendig maakt, op behang dus.