Resultaat 1–32 van de 83 resultaten wordt getoond


Ruimte behang

Het valt nog niet mee om een behang uit te zoeken voor de kinderkamer. Dat heeft vooral te maken met de enorme keuze die u hebt, maar zeker ook met uw zoon of dochter die er vaak ook een mening over heeft. Als u wat bijzonders wilt zou u eens een ruimte behang moeten overwegen.

Sterren, spaceshuttles en astronauten

Vaak hoort u kinderen over een behang met hun tekenfilmhelden en Disney helden. In de praktijk blijken ze daar toch sneller op uitgekeken dan u denkt. Het is daarom veel leuker om eens naar een leuke ruimte behang te kijken. De ruimte inderdaad, met sterren, space shuttles en ruimteschepen. Het vaak wat donkerder behang nodigt bovendien uit tot slapen, zoals een kamer met felle kleuren dat veel minder doet. Ruimte behang is leerzaam behang, elke dag opnieuw zal uw zoon of dochter weer iets nieuws ontdekken. Hij of zij zal zich zelf een astronaut gaan voelen en het ruimte behang biedt de fantasie de vrije loop. Op het ruimte behang is het volledige sterrenstelsel te zien en zo leren kinderen precies waar ze de grote beer kunnen ontdekken. Leuk om dat ‘s avonds aan de echte hemel te controleren.

Ideaal voor zowel de meisjes als de jongens kamer

De mogelijkheden wat betreft het kinderbehang zijn ontzettend groot. Het is amper voor te stellen hoeveel behangsoorten zich lenen om aan de muren van de kinderkamer aangebracht te worden. Wilt u echter een behang dat wat donkerder en rustiger is maar toch voldoende uitdaging biedt? Dan is een ruimte behang het best denkbare behang. Ruimte behang is zowel meisjes behang als jongens behang en het is nog educatief ook.

Behang dat tegen een stootje kan

Let wel op de kwaliteit want op een kinderkamer moet het behang extra goed tegen een stootje kunnen natuurlijk. Want in hun enthousiasme over het heelal en de ruimte kunnen kinderen wel eens wat te enthousiast worden. Gelukkig zijn er ruim voldoende behangsoorten die tegen een stootje kunnen en niet bij het minste of geringste beschadigen. Zeker als het gaat om foto behang, vinylbehang of vliesbehang heeft u te maken met zeer sterke behangsoorten. Bovendien zijn ze allemaal gemakkelijk aan te brengen en blijven ze doordat ze UV-straling bestendig zijn erg lang in perfecte conditie.